Deklaracja udziału w zajęciach MDK
PÓŁKOLONIE Z MDK - LATO 2016

  MENU






    
 
 

  Zapytania ofertowe

www.mdk.swidnica.pl
Zapytanie ofertowe 17/09/2013

Zapytanie ofertowe z dnia 17.09.2013

Zapytanie ofertowe

Młodzieżowy Dom Kultury im. Mieczysława Kozara - Słobódzkiego w Świdnicy prosi o podanie ceny (brutto) usługi cateringowej, która ma odbyć się 5 października 2013 r. w Świdnicy i będzie organizowana dla 42 osobowej grupy gości z Trutnova (Republika Czeska), która przyjedzie na Międzynarodowe Zawody Latawców „Święto Latawca – Drakonalia”

Menu ma składać się z następujących dań oraz deserów.

Danie główne:

  • Kąski drobiowe z kurczaka w panierce,
  • Skrzydełka z kurczaka opiekane w płatkach kukurydzianych,
  • Fileciki rybne w cieście cytrynowym,
  • Polędwiczki wieprzowe w orzechach,
  • Frytki w posypce paprykowej,
  • Złociste ziemniaczki opiekane w delikatnej skórce,
  • Dipy do dań z drobiu: czosnowy, musztardowo-miodowy, pomidorowy.
  • Surówka na słodko z marchwi i ananasa,
  • Świeże ogórki w śmietanowej otoczce,
  • Naleśniczki z ciasta czekoladowego faszerowane białym serem,
  • Pizza z szyneczką i kukurydzą,
  • Mini pizza z papryką i salami,
  • Parówki w cieście francuskim,

Zakąski i desery:

  • Sałatka z egzotycznych owoców: winogrono, pomarańcze, melon, ananas, brzoskwinie, banany podawana ze śmietaną na słodko,
  • Szaszłyki na słodko z owoców sezonowych,
  • Mini galaretki (na słodko z owocami),
  • Fontanna z czekolady (do maczania w czekoladzie pianki na słodko, biszkopty, banany, ananasy, kruche ciasteczka, truskawki, brzoskwinie, gruszki)
  • Babeczki z czekoladą,
  • Babeczki biszkoptowe z kremem śmietanowym,
  • Deser jogurtowo-truskawkowy w formie musu,
  • Szaszłyczki z mini pomidorków z mozarellą,
  • Sałatka jarzynowa na liściach cykorii,
  • Sałatka z kurczaka z brzoskwinią w śmietanowej kąpieli,
  • Sałatka śródziemnomorska (sałata lodowa, pomidory, ogórki, oliwki, ser feta, cebula)
  • Krakersy z twarożkiem i warzywami,
  • Patera z owocami,
  • Mini ciasteczka francuskie z konfiturami,
  • Jajka kurze z majonezem,

Napoje:

  • Poncz z owocami,
  • Soki: jabłkowy, pomarańczowy, dwukolorowy truskawkowo-bananowy,
  • Herbatki smakowe: truskawkowe, brzoskwiniowe, malinowe, porzeczkowe,

Usługa cateringowa ma zawierać:

-Przygotowanie, dostarczenie, udekorowanie oraz podanie poczęstunku,

-Nakrycie stołów, pełen serwis obsługowy,

-Wyposażenie w sztućce, talerzyki, szkło oraz serwetki.


Copyright © 2009-2025 MDK Świdnica
created by Zbigniew Brożbar Grupa BRONET
polityka plików cookie

Ta strona wykorzystuje pliki typu cookie. Jeżeli nie wyrażasz zgody na ich zapisywanie, wyłącz ich obsługę w ustawieniach swojej przeglądarki. Więcej informacji o polityce cookies znajdziesz na tej stronie. Zamknij