Zapytanie ofertowe 17/09/2013 Zapytanie ofertowe z dnia 17.09.2013 
Zapytanie ofertowe
Młodzieżowy Dom Kultury im. Mieczysława Kozara - Słobódzkiego w Świdnicy prosi o podanie ceny (brutto) usługi cateringowej, która ma odbyć się 5 października 2013 r. w Świdnicy i będzie organizowana dla 42 osobowej grupy gości z Trutnova (Republika Czeska), która przyjedzie na Międzynarodowe Zawody Latawców „Święto Latawca – Drakonalia”
Menu ma składać się z następujących dań oraz deserów.
Danie główne:
- Kąski drobiowe z kurczaka w panierce,
- Skrzydełka z kurczaka opiekane w płatkach kukurydzianych,
- Fileciki rybne w cieście cytrynowym,
- Polędwiczki wieprzowe w orzechach,
- Frytki w posypce paprykowej,
- Złociste ziemniaczki opiekane w delikatnej skórce,
- Dipy do dań z drobiu: czosnowy, musztardowo-miodowy, pomidorowy.
- Surówka na słodko z marchwi i ananasa,
- Świeże ogórki w śmietanowej otoczce,
- Naleśniczki z ciasta czekoladowego faszerowane białym serem,
- Pizza z szyneczką i kukurydzą,
- Mini pizza z papryką i salami,
- Parówki w cieście francuskim,
Zakąski i desery:
- Sałatka z egzotycznych owoców: winogrono, pomarańcze, melon, ananas, brzoskwinie, banany podawana ze śmietaną na słodko,
- Szaszłyki na słodko z owoców sezonowych,
- Mini galaretki (na słodko z owocami),
- Fontanna z czekolady (do maczania w czekoladzie pianki na słodko, biszkopty, banany, ananasy, kruche ciasteczka, truskawki, brzoskwinie, gruszki)
- Babeczki z czekoladą,
- Babeczki biszkoptowe z kremem śmietanowym,
- Deser jogurtowo-truskawkowy w formie musu,
- Szaszłyczki z mini pomidorków z mozarellą,
- Sałatka jarzynowa na liściach cykorii,
- Sałatka z kurczaka z brzoskwinią w śmietanowej kąpieli,
- Sałatka śródziemnomorska (sałata lodowa, pomidory, ogórki, oliwki, ser feta, cebula)
- Krakersy z twarożkiem i warzywami,
- Patera z owocami,
- Mini ciasteczka francuskie z konfiturami,
- Jajka kurze z majonezem,
Napoje:
- Poncz z owocami,
- Soki: jabłkowy, pomarańczowy, dwukolorowy truskawkowo-bananowy,
- Herbatki smakowe: truskawkowe, brzoskwiniowe, malinowe, porzeczkowe,
Usługa cateringowa ma zawierać:
-Przygotowanie, dostarczenie, udekorowanie oraz podanie poczęstunku,
-Nakrycie stołów, pełen serwis obsługowy,
-Wyposażenie w sztućce, talerzyki, szkło oraz serwetki.
 |